Pentru a posta un comentariu aveţi următoarele opţiuni (bifă în cerculeţ):
- Google/Blogger - valabilă pentru cei care au cont Google şi sînt în acel moment logaţi(cu subopţiunea Folosiţi un cont diferit, pentru cei care au mai mult conturi) - OpenID- pentru cei care au bloguri pe alte platforme: LiveJournal, WordPress, TypePad, AIM - - pentru cei care n-au blog şi au sau nu o altă adresă URL (facultativ) - Anonim- pentru cei care n-au adresă URL (dar se pot semna în căsuţa mesajului)
La primele două opţiuni apare o semnătură electronică şi făcînd clic pe ea eşti trimis la blogul celui ce comentează. La următoarele două, nu (la prima puteţi vedea sus numele celui ce trimite comentariul, la a doua numai în conţinutul lui dacă catadicseşte să semneze).
Dacă aţi accesat site-ul pe adresa lui http://unhaikupezi.blogspot.com/, atunci butonul pentru comentarii este de forma: 4 COMENTARII, dacă accesaţi un permalink , linkul unui singur articol, atunci, sub text apar listate toate comentariile făcute deja şi, jos de tot, aveţi un buton: Trimiteţi un comentariu.
6 comentarii:
cu miezul prea copt
pepeni sparţi sub tarabe -
vara in declin
muşte beţive...
doar preţul întreg...
cod portocaliu..
doina b
cu miezul prea copt
pepeni sparţi sub tarabe -
festin pentru porc
cu miezUL...PEPENI... ?!
Cu miezul prea copt
pepeni sparti sub tarabe-
gura-casca.
cu miezul prea copt
pepeni sparţi sub tarabe -
incepe toamna
prisos de belsug
regal pentru viespi
cu miezul prea copt
pepeni sparţi sub tarabe -
'fata batrana'
Glumetu
cu miezul prea copt
pepeni sparţi sub tarabe-
sfârşit de sezon
Trimiteți un comentariu